FINALA CONCURSULUI NAŢIONAL DE ŞAH RAPID AL CLUBURILOR COPIILOR - LUGOJ 2011

FINALA CONCURSULUI NAŢIONAL DE ŞAH RAPID AL CLUBURILOR COPIILOR - LUGOJ 2011
Reprezentanţii CSM Petroşani au reuşit să cucerească în premieră la Lugoj zece medalii.Cate un set de medalii (aur,argint şi bronz) au obţinut juniorii Sabin - Mario Deaconescu şi Cristian Mihai,precum şi o medalie de argint prin Gabriela Cristocea şi trei medalii de bronz obţinute prin Andrei - Cristian Tufă,Radu - Andrei Kelemen şi Alexandru Cercel !

luni, 6 iunie 2011

ZILELE ORAŞULUI TURCENI 2011


SIMULTAN DE ŞAH ACORDAT LA 14 MESE DE CANDIDATUL DE MAESTRU GHEORGHE ŞCURHAN,PRECUM ŞI COMPETIŢII LOCALE DE ŞAH,TABLE ŞI PESCUIT SPORTIV DESFĂŞURATE ANUL ACESTA DE ZILELE ORAŞULUI TURCENI !

(Foto)
Candidat de maestru Gheorghe Şcurhan în timpul simultanului de la Turceni

CLICK AICI PENTRU UN ALBUM DE POZE DIN CADRUL COMPETIŢIILOR

În organizarea Consiliului Local şi Primăriei orasului Turceni în ziua de sambătă,28 mai 2011,orele 17,00 la Casa de Cultură din oraşul Turceni,judeţul Gorj, a avut loc un simultan de şah acordat la 14 mese de fostul antrenor al maestrei FIDE Daria - Ioana Vişănescu,domnul Gheorghe Şcurhan. Simultanul a durat două ore şi s-a încheiat cu victoria autoritară la toate cele 14 mese de către simultanist !

(Foto dreapta)
Domnul Olixenie Truşcă,campionul competiţiei de seniori,în confruntarea cu ocupantul locului doi,domnul Ion Murgescu

În concursul local de şah desfăşurat duminică,29 mai 2011,orele 15,00,în competiţia de seniori,desfăşurată în sistem berger,s-a impus în clasament ,cu maximum de 7 puncte,domnul Olixenie Truşcă,urmat în clasament pe locul doi de domnul Ion Murgescu şi pe locul trei de domnul Ion Calmuc,ambii cu cate 5 puncte,departajaţi prin victoria directă.

(Foto)
Campionul competiţiei de juniori 14 ani,Alexandru Giuroiu

La juniori 14 ani s-a impus un copil destul de talentat,Alexandru Giuroiu,fiind urmat în clasament pe locul doi de Constantin Ancuţa,ambii cu cate 5 puncte,departajaţi prin victoria directă,pe locul trei, cu 4 puncte,de Tiberiu Fudulache şi pe locul patru ,cu 3,5 puncte,de Ovidiu Fudulache.


(Foto)
Primarul oraşului Turceni
Domnul Ion Iordache

"Am rămas cu o impresie foarte plăcută despre primarul oraşului,domnul Ion Iordache,care este destul de apreciat de marea majoritate a cetăţenilor din oraş,consilierii organizatori şi iubitorii "sportului minţii" din acest oraş şi mă voi reîntoarce cu mare plăcere de fiecare dată aici" (Gheorghe Şcurhan)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu