FINALA CONCURSULUI NAŢIONAL DE ŞAH RAPID AL CLUBURILOR COPIILOR - LUGOJ 2011

FINALA CONCURSULUI NAŢIONAL DE ŞAH RAPID AL CLUBURILOR COPIILOR - LUGOJ 2011
Reprezentanţii CSM Petroşani au reuşit să cucerească în premieră la Lugoj zece medalii.Cate un set de medalii (aur,argint şi bronz) au obţinut juniorii Sabin - Mario Deaconescu şi Cristian Mihai,precum şi o medalie de argint prin Gabriela Cristocea şi trei medalii de bronz obţinute prin Andrei - Cristian Tufă,Radu - Andrei Kelemen şi Alexandru Cercel !

duminică, 12 iunie 2011

CUPA "CRISTINA FOIŞOR" LA ŞAH RAPID

MIHAI MIROSNICENCU,DE LA POLITEHNICA IAŞI,TEOFIL ELIAS PARLEA,GABRIELA CRISTOCEA, IARINA CHIUZAN,ALEXANDRU CSONT,OVIDIU TOPARCEAN,ERIK MIHAI,ELVIS - ALIN APOSTU,TOŢI DE LA CSM PETROŞANI ŞI ANDREI SECRIERU,GEORGIANA SECRIERU ŞI ANDREI ŞCHIOPU,TOŢI DE LA CS VULCAN,SUNT CAMPIONII EDIŢIEI PE ANUL 2011 a CUPEI "CRISTINA FOIŞOR" LA ŞAH RAPID !


(Foto)
Mihai - Viorel Mirosnicencu,CS Politehnica Iaşi,campionul ediţiei pe anul 2011,alături de doamna Cristina Foişor - Bădulescu,organizatoarea competiţiei de la Petroşani.

CLICK AICI PENTRU UN ALBUM FOTO !


În organizarea Foisorchess din Timişoara în colaborare cu ACS "Tinerii Maeştri" Petroşani şi CSM Petroşani,în ziua de sambătă,11 iunie 2011,la Casa de Marmură a Primăriei municipiului Petroşani s-a desfăşurat ediţia a IV - a a concursului local de Şah Rapid dotat cu premii Cupa "Cristina Foişor",competiţie destinată copiilor şi juniorilor din Valea Jiului precum şi din ţară.Au luat startul peste 50 de participanţi,jucandu-se pe patru categorii de varstă.
(Foto)
Ovidiu Toparcean,CSM Petroşani,campion în grupa de debutanţi !


Astfel în turneul de debutanţi s-a impus cu 6 puncte talentatul şahist Ovidiu Toparcean,fiind urmat în clasament pe locul doi de micuţul de şase ani,Erik Mihai,ambii de la CSM Petroşani şi pe locul trei de Dragoş Butuza,Petroşani.

(Foto)
La numai şase anişori Mihai Erik,CSM Petroşani,a reuşit să cucerească titlul de campion în grupa de debutanţi, Băieţi 7 ani !

În turneul de Copii 7 ani s-a impus Erik Mihai,fiind urmat în clasament pe locul doi de Robert Kore şi pe locul trei de Bogdan Tomescu,Toţi de la CSM Petroşani.

(Foto)
Andrei Secrieru,CS Vulcan,campionul turneului de Băieţi 8 ani

În grupa de Băieţi 8 ani s-a impus Andrei Secrieru,de la CS Vulcan,

(Foto)
Ocupantul locului doi,Sabin - Mario Deaconescu,CSM Petroşani,medaliat cu bronz la naţionalele de la Călimăneşti,aflat într-o formă mai slabă în această competiţie

fiind urmat în clasament pe locul doi de Sabin - Mario Deaconescu,

(Foto)
Andrei - Robert Bulbucanu,CSM Petroşani,
o reuşit să cucerească medalia de bronz a competiţiei

iar pe locul trei de Andrei Bulbucanu şi Radu Kelemen,toţi de la CSM Petroşani.


(Foto)
Iarina Chiuzan,CSM Petroşani,în faţa unui nou titlu de campioană în grupa de Fete 8 ani

Grupa de Fete 8 ani a fost caştigată de talentata şahistă Iarina Chiuzan,fiind urmată în clasament pe locul doi de Luana - Aimee Ghicioi,ambele de la CSM Petroşani.


(Foto)
Mihai - Viorel Mirosnicencu,de numai 10 ani,de la Politehnica Iaşi,un campion norocos !

În turneul de Juniori 14 ani s-a impus destul de norocos, în urma a două baraje, reprezentantul Politehnicii Iaşi,Mihai Mirosnicencu,care a primit şi Cupa "Cristina Foişor".CV - ul lui Mihai Mirosnicencu, de la Campionatul naţional de şah clasic de la Călimăneşti,nu este deloc unul impresionant, unde cu 3,5 puncte a reuşit să se claseze pe locul 92 din 122 de participanţi ! Totuşi la Petroşani a jucat mult mai motivat reuşind să invingă jucători chiar şi de 14 ani. Felicitări şi succese cat mai mari în viitor !
Mihai fiind urmat în clasament pe locul doi de Alexandru Csont,de la CSM Petroşani

(Foto)
Primii trei clasaţi în competiţia de Juniori 14 ani,Alexandru Csont,CSM Petroşani,Mihai Mirosnicencu,Politehnica Iaşi şi Andrei Şchiopu,CS Vulcan,alături de doamna Cristina Foişor.

şi pe locul trei de Andrei Şchiopu,CS Vulcan,care ocupă şi primul loc în grupa de Juniori 12 ani.Tot în această grupă reprezentantul nostru,Dragoş Tomescu,de la CSM Petroşani, a ocupat locul
trei.


(Foto)
Elvis - Alin Apostu,CSM Petroşani,campion în grupa de Juniori 20 ani,alături de doamna Cristina Foişor


În turneul de Juniori 15 - 20 de ani, s-a impus din nou juniorul Elvis Alin Apostu, CSM Petroşani,student în anul I al Facultăţii de Mine Petroşani,fiind urmat In clasament pe locul doi de Flavius Căpalnean şi pe locul trei de Alexandru Ologu,ambii de la CS Vulcan.


(Foto)
Gabriela Cristocea,de numai 10 ani,CSM Petroşani,campioană în grupa de Junioare 14 ani !

În turneul de Junioare 14 ani s-a impus Gabriela Cristocea,de numai 10 ani,de la CSM Petroşani,fiind urmată în clasament pe locul doi de Cristina Lalu,CS Vulcan.


(Foto)
Veronica Foişor,multimedaliată naţională şi internaţională,s-a numărat printre arbitrii de la Petroşani, efectuand împerecherile pentru turneul de Copii debutanţi precum şi turneul de Juniori 14 ani.

Arbitrajul fiind asigurat atat de doamna Cristina Foişor,mare maestră internaţională,cat şi de fiica sa Veronica Foişor,multimedaliată naţională şi internaţională ,alături de subsemnatul.Felicitări merită şi preşedintele secţiei de Şah CS Vulcan,domnul Dorel Şchiopu,consilier al municipiului Vulcan,pentru sprijinul acordat în această organizare .Toţi caştigătorii fiind premiaţi cu trofee si medalii,iar restul participanţilor prezenţi au primit diplome de participare precum şi pungi cu dulciuri,lucru pentru care au ţinut să mulţumească şi pe această cale sponsorilor:G.T.S.Company S.R.L. Aninoasa,director domnul ing. Avramescu Sorin şi SC Realcom S.A. Petroşani,director general,domnul Gheorghe Toma.


                                                             (Gicuţă)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu